Header Ads

Netflix Koruyucu Dizi Konusu ve Oyuncular

Cagatay ulusoy netflix dizisi

Netflix Türkiye ekibinin birkaç ay önce çekimlerine başladığı Koruyucu Dizisi için en çok merak edilenler arasında Koruyucu dizi konusu nedir ve Koruyucu dizi oyuncuları kimler ? gibi sorular çok sık geliyor.Dünya çapında yayınlanacak olan dizi bir diğer adıyla The Protector olarak Netflix platformunda yer alacak ancak star tv gibi birkaç kanalın da yayınlamak istediği gelen bilgiler arasında.

Koruyucu Dizi Konusu Nedir ?

Fantastik ve dram türünde olan dizi de sıradan bir hayata sahip üniversite öğrencisi olan Hakan bir gün özel güçlerinin olduğunu ve İstanbul'u fantastik düşmanlardan korumakla görevli olduğunu öğrenir.Bir anda kendini süper kahraman olarak bulan Hakan için hayat çok değişir.Bir de o sırada tanıdığı ve gördüğü ilk andan itibaren kalbinin tutulduğu Leyla'ya ise sırılsıklam aşık olur.Kendini zor bir görevin içinde bulan Hakan için hayat çok zorlaşır.

Netflix ekranlarında yayınlanacak olan  Koruyucu Dizisinin ilk bölümünün Eylül 2018 de yayınlanması bekleniyor.Fantastik türünde Türkiye'nin ilk netflix dizisi The Protector birçok kişi tarafından merakla bekleniyor.

Netflix Koruyucu Çağatay Ulusoy Dizi Fragmanı

7 yorum:

  1. Netflix'e bir Türk dizisinin dahil olması sevindirici bir haber, bu güzel yazı için teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Bu dizi kaldırılmadı mı? Madde bağımlılığından dolayı çağatay ulusoy içeri atılmıştı en son. Şu insanları anlamak gerçekten çok güç.

    YanıtlaSil
  3. Bu dizi sonlandırıldı benimde bildiğim kadarıyla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır 2.sezon çekimleri bile tamamlanmış.

      Sil
  4. Çok sevdim bu diziyi. Devamı gelir umarım.

    YanıtlaSil
  5. teşekkürler bu diziyi sorunsuz nerde izliyebılırım ?

    YanıtlaSil